Legionella Leeft

Legionella leeft is een korte video over de veteranenziekte, waarin de oorzaken en gevolgen daarvan worden laten zien.

Opdracht

Vanuit de Hogeschool van Amsterdam en de Stichting Veteranenziekte is er een studieopdracht bedacht, waarbij er door verschillende teams een korte video over legionella gemaakt moest worden, en deze video proberen viral te laten gaan op social media. Door middel van deze video-campagne wil de stichting de maatschappelijke bekendheid van de veteranenziekte vergroten (meer legionella-awareness).

Scenario

Opa is net terug van een fijne vakantie en heeft zijn kleinzoon al een tijd niet meer gezien.  Daarom trakteert hij zijn kleinzoon op een leuke dagtrip naar Amsterdam, alleen veranderd deze dagtrip in een ware nachtmerrie.

Rol binnen het project:

Script, productieleider, camera, montage

Comments are closed.

Navigate